Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen 3x3 Basketbol Turnuvası, yoğun katılım ve büyük heyecana sahne oldu. Kadınlar ve erkekler kategorilerinde kıyasıya mücadelelerin yaşandığı organizasyonda şampiyonluk kupaları Antrenörlük Eğitimi 1. Sınıf öğrencilerinin oldu.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz (BESYO) tarafından organize edilen 3x3 Basketbol Turnuvası, öğrencilerin yoğun ilgisi ve tribünleri dolduran sporseverlerin desteğiyle tamamlandı. Kadınlar ve erkekler kategorilerinde gerçekleştirilen müsabakalar, yüksek tempolu mücadelelere ve renkli görüntülere sahne oldu.
Turnuva boyunca sahada ter döken öğrenciler, yalnızca sportif yeteneklerini değil, takım ruhunu, dayanışmayı ve fair-play anlayışını da ortaya koydu. Karşılaşmalar sırasında tribünlerde oluşan coşkulu atmosfer ise organizasyonu adeta bir basketbol festivaline dönüştürdü.
Yüksekokulumuz tarafından öğrencilerimizin sosyal ve sportif gelişimine yönelik çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen etkinlik, kampüs yaşamına hareketlilik kattı. Sporun eğitim sürecinin önemli bir parçası olduğuna dikkat çeken Yüksekokulumuz yönetimi, öğrencilerin farklı branşlarda kendilerini geliştirmelerine imkan sağlayan organizasyonlara destek vermeyi sürdürüyor.
Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Veysi Akpolat’ın öncülüğünde gerçekleştirilen faaliyetlerin öğrenciler arasında birlik, beraberlik ve aidiyet duygusunu güçlendirdiği belirtilirken, spor kültürünün yaygınlaşmasına da katkı sunduğu ifade edildi.
Tribünler Doldu, Heyecan Son Ana Kadar Sürdü
Turnuvanın koordinasyonunu üstlenen Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Gözaçık’ın basketbol branşının gelişimine yönelik çalışmaları organizasyonun başarısında önemli rol oynadı. Karşılaşmalar boyunca tribünleri dolduran öğrenciler ve sporseverler, mücadele dolu anlara tanıklık ederek sporun birleştirici gücünü bir kez daha yaşadı.