SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU YENİ MEZUNLARINI VERDİ

12.06.2024

SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU YENİ MEZUNLARINI VERDİ

Üniversitemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim- Öğretim dönemi mezunlarını verdi.

15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç,  Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Vedat Oruç, Yüksekokul akademisyen ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Vedat Oruç, konuşmasında mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar diledi.

Rektörümüz ise “Dönem mezunlarımızı böyle coşkulu ve yüksek katılımlı bir tören ile sektöre uğurlamak bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Tüm mezunlarımın Türk Havacılık Sektörüne büyük katkı sağlayacağına inancım tamdır. Mezunlarımızın çıktıkları bu yolda bahtları ve kariyerleri açık olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından hocalar sırasıyla öğrencilere diplomalarını takdim etti. Öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya atması ve toplu fotoğrafla tören tamamlandı.