YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


09.06.2024


                                  YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Dicle Üniversitesi “Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı" 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Prof. Dr. Kadir Turan, Genel Sekreter M. Sıddık Teksin, dekanlar, yüksekokul ve MYO müdürleri, daire başkanları ile akademik ve idari personel katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç toplantının amacı hakkında bilgiler vererek başladığı konuşmada açılan fakülte bölümlerine değindi. Karakoç, yüksek lisans ve doktora öğrenci sayısında da ciddi bir artış olduğunu vurgulayarak, Eğitim-Öğretim ve Akreditasyon konusunda bilgiler paylaştı. Danışman hocaların öğrencileri ile aktif çalışmasının gerekliliğinden bahseden Karakoç, Araştırma, Yüksek Lisans, Doktora ve Bilimsel projelere ciddi manada destek verdiklerini, anketlerde de yüzde altmışı yakalamanın iyi bir başarı olduğunu söyledi.

Rektör Karakoç, kalite süreçlerinde iyileşmenin sürekliliğini amaç edinmek kazanımları da beraberinde getireceğini, kalite süreçlerini sahiplenmek gerektiğini belirtti. Kalite sürecinin üniversitemizi daha iyi noktalara taşıması dileğinde bulunan Rektör Karakoç, sürecin başından beri emek sarf eden herkese teşekkür etti.

Toplantı Prof. Dr. Fatma Matpan Bekler’in yaptığı sunum ile başladı. Program, Sistem Performans Raporu, Uluslararası Çalışma Grubu, Akreditasyon Çalışma Grubu, Toplumsal Katkı Çalışma Grubu, Eğitim ve Öğretim Çalışma Grubu,  Araştırma ve Geliştirme Grubu Değerlendirme Raporları, 2024 yılı Üniversitemizde Yapılan Etkinlikler, İyileştirme Çalışmaları, Anket Çalışmaları sunumları ve YGG Kararlarının oylanması ile sona erdi.


Fotoğraf Galerisi