DİCLE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE HIZ VERDİ


11.07.2024


                          DİCLE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE HIZ VERDİ

Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DÜSEM) ve Türkiye'nin sayılı tekstil firmalarına Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Etkili İletişim Teknikleri, İtibar ve Kriz yönetimi, kurum içi iletişim eğitimleri verildi. Eğitimleri başarı ile tamamlan 130 firma personeline sertifikaları törenle verildi.

Törene Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Siraç Özerdem İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfettin Aslan, Düsem Müdürü Doç. Dr. Fatih Erdamar ve tekstil yöneticileri katıldı.

DÜSEM, Diyarbakır'da Resmi Kurum, Özel Sektör ve halka yönelik birçok alanda sertifikalı eğitimler veriyor.

Rektör Karakoç, Üniversitelerin temel amaçlarından biri eğitim öğretim ve sosyal sorumluluk projeleri yürütmek olduğunu dile getirerek, "Dicle Üniversitesinin güçlü bir alt yapısı ve akademik kadrosu var. DÜSEM bünyesinde bir çok alanda kurslar veriliyor. Bunlar, İHA1, Temel İlk Yardımı, İlk Yardım Eğitici Eğitimi Hukuk kursları gibi. Bu yönüyle hem şehrimize hem bölgemize hizmet veriyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında firmalarla işbirliğimiz devam edecektir" diye konuştu.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitimlerini başarı ile tamamlayanlara sertifikaları verildi.


Fotoğraf Galerisi