I.ULUSLARARASI DİCLE ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK MEZUNLARI ‘DENEYİM PAYLAŞIMI’ SEMPOZYUMU 17 Mayıs 2024

18.03.2024


Dicle Üniversitesi Atatürk Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında 17 Mayıs tarihinde I.Uluslararası Dicle Üniversitesi Hemşirelik Mezunları ‘Deneyim Paylaşımı’ Sempozyumunu düzenleyecektir. Sempozyum düzenleme kurulu tüm meslektaşlarımızı bu Sempozyuma davet etmekten onur duyar.

Birincisi düzenlenecek olan bu Sempozyumda amaç; Dicle Üniversitesi Hemşirelik bölümü öğrencileri ile bölümün mezunlarını bir araya getirerek mezunların deneyimlerini paylaşmalarını sağlamak, öğrencilerin kariyer gelişimlerine katkı sağlamak ve mezunlarımızla bağlarımızı güçlendirmektir. Sempozyum programında Uluslararası Hemşireler Birliği'nin (International Council of Nursing-ICN) her yıl belirlediği ve 2024 yılı teması olan “Hemşirelerimiz Geleceğimiz: Bakımın Ekonomik Gücütemasına, Dicle Üniversitesi Hemşirelik mezunu olup yurtdışında hemşirelik yapan hemşire, akademisyen ve yönetici hemşirelerin deneyimlerine yer verilerek zengin bir içerik oluşturulmuştur.

Sempozyuma katılım bedeli alınmayacak olup, katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Sempozyuma en fazla iki bildiri ile katılım sağlanabilecektir. Sempozyum Hibrit olacaktır. Diyarbakır dışından ve yurt dışından katılan konuşmacılar çevirim içi olarak katılım sağlayacaktır. Sunumu yapılan bildirilerin özetleri, Sempozyum Bildiri Özetleri Kitabı‘nda yayınlanacaktır. Sunumu yapılan bildirilerin tam metinleri ise, isteğe bağlı olarak, Sempozyum Bildiriler Kitabı‘nda yayınlanacaktır. Sunum dili Türkçe ve İngilizce olup, sunumlar çevrim içi olarak yapılacaktır.

Başvuru Formu

I. Uluslararası Dicle Üniversitesi Hemşirelik Mezunları ‘Deneyim Paylaşımı’ Sempozyumu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeezpOdTLwlwQHPTjWrlZhjAQlHJEhTclPCQ0tmkG2X8LWK1w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 

Doç. Dr. Yeter DURGUN OZAN

Doç. Dr. Mesude DUMAN


Dosya Ekleri

Açıklamaİndir
Bildiri Gönderim Kuralları1.İndir
Bildiri Örnek Şablonu1İndir
Bilimsel_programİndir
Çevirimiçi Bildiri Sunum Programıİndir
Duyuru_son (1)İndir
Kurullar_Son (1)İndir