Dicle Üniversitesi Bismil Meslek Yüksekokulunda ‘Bağımlılıkla Mücadele Semineri’ verildi


08.11.2023


Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Bismil Narkotik Suçlarla Mücadele Birimince Dicle Üniversitesi Bismil Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik “Bağımlılıkla Mücadele” kapsamında seminer gerçekleştirildi.

Bilinçlendirme ve farkındalık oluşturmak amacıyla Dicle Üniversitesi Bismil Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen seminere Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Salih SAYAR, Akademik ve İdari personeller de katılım gösterdi.

Seminerde narkotik suçlarla mücadelenin önemi, madde bağımlılığı kullanımı ve etkileri, narkotik maddeler, uyuşturucu satılan yerler ile kullanılan mekanlar, uyuşturucu suçlarında yasal durum, mobil “uyuma” uygulaması, madde kullanımı ve bağımlılığıyla mücadele merkezleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Öğrencilerin merak ettiği soruların yanıtlandığı seminerde, katılımcıların yapılan bilgilendirmelerden memnun kaldığı gözlemlendi.

https://www.dicle.edu.tr/tr/etkinlikler/bismil-meslek-yuksekokulunda-%E2%80%98bagimlilikla-mucadele-semineri%E2%80%99-verildi-3553

https://www.bismilhaber.com.tr/bismilde-bagimlilikla-mucadele-semineri-verildi



Fotoğraf Galerisi