MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA BİSMİL MEZOPOTAMYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ

09.12.2021

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA

Bismil Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi ve Hayvan Sağlığı Programlarının Öğretmen ve Öğrencileri Teknik Gezi Kapsamında Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret etti. Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Salih SAYAR tarafından Yüksekokulumuz Programları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldıktan sonra Yüksekokulumuzda bulunan birimlerin tanıtımı yapıldı. Araştırma ve Uygulama Arazimizde bulunan Lavanta ve Çilek Bahçeleri gezilerek bu ürünler hakkında bilgi verildi.