"ANNELER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE DİJİTALLEŞME ve AİLE" PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ


06.05.2025


"ANNELER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE DİJİTALLEŞME ve AİLE" PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Anneler Günü dolayısıyla “Dijitalleşme ve Aile” başlıklı bir panel düzenledi.  

Panele, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şirine Eronat, Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şengül Kocaman, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Akademik çevre ile öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, dijitalleşmenin aile yapısı üzerindeki etkilerine ilişkin güncel değerlendirmeler yapıldı.

Panelin moderatörlüğünü Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kasım Sezgin üstlendi. Konuşmacı olarak Psikolog Dilan Koşik Berk (Kayapınar Sosyal Hizmetler Müdürlüğü), Sosyolog Rengin Erkıran Fidanten (Vadi Amerikan Kültür Koleji Müdürü) ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kasım Sezgin panelde yer aldı.

Etkinliğin sonunda, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şirine Eronat, katkılarından dolayı Psikolog Dilan Koşik Berk ve Sosyolog Rengin Erkıran Fidanten’e teşekkür belgesi takdim etti.


Fotoğraf Galerisi