REKTÖRÜMÜZ FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ


15.05.2023


Üniversitemiz öğretim üyelerinin akademik çalışmalarına destek olmak ve motivasyonlarını arttırmak için Fakültemizde bilgisayar takdim programı düzenlendi.

Düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan, Dekanımız Prof. Dr. Vahap Özpolat, öğretim üyeleri ve idari personellerimiz katıldı.

12 Mayıs Hemşireler Günü olması münasebetiyle pasta kesen Rektörümüz Prof. Dr. Karakoç, akademisyenlere gül dağıtarak, özel günlerini kutladı.

Fakültemizde görev yapan akademisyenlerimize, daha verimli çalışabilmeleri ve akademik çalışmalarında yardımcı olması amacıyla netbook bilgisayar verildi. Öğretim üyelerinin her yerde bilgisayar kullanarak, akademik çalışmalarını gerçekleştirebilmeleri için verilen bilgisayarlar, büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu kapsamda akademisyenlere netbook bilgisayarları, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç tarafından verildi.

Dekanımız Prof. Dr. Vahap Özpolat’ın fakülteyi anlatan brifinginden sonra Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç "Üniversitelerin bilgiyi üretme ve bunu uygulama anlamında topluma faydalı kurumlardır. Üniversiteler durağan kurumlar değildir ve devamlı bir gelişme, ilerleme göstermelidir. Bunun için yönetime ve akademisyenlere önemli görevler düşmektedir. Bu anlamda akademisyenler olarak kendimizi geliştirecek çalışmalara önem göstermeliyiz" diyerek, öğretim elemanlarının daha iyi hizmet vermeleri için her türlü desteği sunma gayreti içinde olduklarını ifade etti.


Fotoğraf Galerisi