DİCLE ÜNİVERSİTESİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI NAMAĞLUP ŞAMPİYON!

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve Muş Alparslan Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı üniversiteler arası basketbol bölgesel lig müsabakalarına üniversitemiz erkek basketbol takımı ile katılım sağladı.

Bir önceki yıl düzenlenen ve erkek basketbol takımımızın namağlup şampiyon olarak tamamladığı organizasyonda bu yıl da şampiyonluk geleneğimiz devam etti ve Dicle Üniversitesi namağlup şampiyon oldu. Erkek basketbol takımımız, turnuva boyunca saha içerisinde oynadıkları basketbol ve saha dışına yansıttıkları sporcu davranışları ile izleyenler başta olmak üzere turnuvada yer alan takımların beğenisini topladı. Bu şampiyonluk ile üniversitemiz federasyon tarafından düzenlenecek olan basketbol süper lig terfi müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Şampiyon takımımızın son yıllarda antrenörlüğünü yapan ve aynı zamanda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuzda görevli Arş. Gör. Yusuf Gözaçık, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyon olup üniversitemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmemize katkı sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç olmak üzere rektör yardımcımız Prof. Dr. Ezeli Azarkan ile üniversite genel sekreter yardımcımız Hacı Yılmaz, SKS daire başkanımız Hacı Cebe, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu müdürümüz Doç. Dr. Hüseyin Nasip Özaltaş’a ve takımımızı destekleyen herkese teşekkürlerini dile getirerek, süper lig terfi müsabakalarında da üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.


Fotoğraf Galerisi