BESYO ÖĞRENCİLERİMİZE YILIN SPORCULARI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Surname Dergisi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Surname Spor Ödülleri” sahiplerini buldu.

Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi'nde, gerçekleşen törene, Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri M. Sıddık Teksin, Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Nasip Özaltaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, ASKF Başkanı Remzi Dayan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Veysel Kızılay ve öğrenciler katıldı.

Surname Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Aktarlı, programda, ödül organizasyonu hakkında bilgi verdi. Dicle Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Nasip Özaltaş ise üniversite olarak spora verdikleri önemi ve yapılan çalışmaları aktardı.

Programda, sporda başarılı olan ve spora hizmet edenlere ödülleri verilirken, Dicle Üniversitesi BESYO öğrencilerinden Meryem Bekmez “Yılın Kadın Sporcusu”, Sezgin Ataç ise “Yılın Erkek Sporcusu” ödülünü aldı. Sporcuların hocaları olan Dicle Üniversitesi mezunlarından Çetin Aslan ve Osman Çelik ise “Yılın Antrenörü” ödülünü paylaştı.

“Yılın Spora Destek Veren Kurumu” ödülünü Dicle Üniversitesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü paylaştı.


Fotoğraf Galerisi