Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun İşbirliğiyle Antrenör Gelişim Seminerleri

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Diyarbakır ve Mardin şubeleri Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öncülüğünde Antrenör Gelişim Seminerlerini gerçekleştirdi. 30.05.2023 günü TÜFAD Mardin şubesi üyeleri ile yapılan seminerde Teknik Direktör Fatih KAVLAK ‘’Profesyonel Takımlarda Teknik Ekip’’, Teknik Direktör Abdullah TANYOLAÇ ‘’Futbolda Aile, Okul, Kulüp Beraberliği ile Çocuk ve Gençlerin Eğitimi’’, Mardin Artuklu Üniversitesi, BESYO Yöneticilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. İzzet KARAKULAK ‘’Profesyonel Takımlarda Müsabaka Analizi’’, Dicle Üniversitesi BESYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Nasip ÖZALTAŞ ‘’Futbolda Titreşim Antrenmanları’’ ve Dicle Üniversitesi BESYO Arş. Gör. Onur AKYÜZ ‘’Futbolda Zihinsel Antrenman’’ konulu eğitimlerini gerçekleştirmişlerdir. 
31.05.2023 günü ise TÜFAD Diyarbakır Şubesi üyeleri ile Teknik Direktir Fatih KAVLAK ‘’Profesyonel Takımlarda Teknik Ekip’’, Teknik Direktör Abdullah TANYOLAÇ ‘’Futbolda Aile, Okul, Kulüp Beraberliği ile Çocuk ve Gençlerin Eğitimi’’, Mardin Artuklu Üniversitesi, BESYO Yöneticilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. İzzet KARAKULAK ‘’Profesyonel Takımlarda Müsabaka Analizi’’, Dicle Üniversitesi BESYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Nasip ÖZALTAŞ ‘’Futbolda Titreşim Antrenmanları’’ ve Dicle Üniversitesi BESYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. İsmail ZUBARİ ‘’Etkili İletişim Yolları ve Sporcu Performanslarına Etkileri’’ konulu eğitimleri ile bölge antrenörlerinin gelişim seminerlerini tamamlamışlardır. 
Ayrıca TÜFAD Diyarbakır Şube Yönetim Kurulu Başkanı Abdusamet KARAKAŞ’da katkılarından dolayı Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ’a, Dicle Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezine ve Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Nasip ÖZALTAŞ’a teşekkürlerini ileterek, ilerleyen günlerde Dicle Üniversitesi BESYO ile yeni çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleştireceğini belirtti.

Fotoğraf Galerisi