ZİRAAT FAKÜLTESİ’NDE LİDER ÇOCUK TARIM KAMPI PANELİ - en


11.05.2022


Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde ‘’Lider Çocuk Tarım Kampı Paneli’’ düzenlendi. Moderatörlüğünü Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muhittin TUTKUN’un yaptığı bu panele sponsor olarak katkı sağlayan Özel Seçkin Kadro Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat YILDIRIM, Ziraat Fakültesi’nden Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Neşe ÜZEN, Zootekni Bölümü Başkanı Prof. Dr. Muzaffer DENLİ ve Dekan Prof. Dr. Mikdat ŞİMŞEK konuşmacı olarak katıldı. Bu etkinliğe Özel Seçkin Kadro Eğitim Kurumları’nın bazı öğretmenleri, Şehit Sabri Kün İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri ve bazı yetkilileri, Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden bazı yetkililer ile Ziraat Fakültesi öğrencileri ve personeli katıldı.

Panelistlerin yaptığı konuşmada, Lider Çocuk Tarım Kampı adı altında düzenlenen bu panelde, öğrencilerin ufuklarının açılması, geleceğe katkı sağlamak amacıyla yapılarına uygun eğitimler alarak meslek tercih etmeleri, kariyer planlamalarına önem vermeleri konularına değinirken, Ziraat Fakültesi’nin misyon ve vizyonu hakkında bilgilendirme yapıldı. Daha sonra sponsor kurum tarafından öğrencilere kalem hediye edildi.

Etkinlik sonunda Ziraat Fakültesi Dekanı tarafında panele katkı sağlayan yetkililere Teşekkür Belgesi takdim edildi.  Panel sonunda öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çekildi ve Çiftlik Müdürü Süleyman KARAER tarafından öğrenci ve diğer katılımcılar Ziraat Fakültesi Uygulama ve Araştırma Çiftliği gezdirildi.