Mehmet Remzi Demirel Kişisel Sanat ve Tasarım Sergisi Gerçekleştirdi

01.06.2021

Dicle Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyelerinden Mehmet Remzi Demirel  1-7 Haziran 2021 tarihleri arasında Mercan Sanal Sanat Galerisi'nde "Devinim Tutkusu" isimli sanal kişisel sanat ve tasarım sergisi gerçekleştirmiştir.

“Devinim Tutkusu” isimli sergide yer alan çalışmalar, ağırlıklı olarak parçacık sistemi ile oluşturulmuş üç boyutlu tasarım ve animasyonlardan oluşmaktadır. Bilgisayar ortamında oluşturulan bu çalışmaların ortak noktası devinim veya harekettir. Hareket bir yönüyle canlı veya hayatta olma anlamına gelir. Bu nedenle, bazı çalışmalar hayatta olma (being alive) şeklinde isimlendirilmiştir. Çoğunluk olarak generatif tasarım formlarından oluşan bu sergide 27 adet çalışma bulunmaktadır. Sergi 1-7 Haziran 2021 tarihlerinde Dicle üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Mercan Sanal Sanat Galerisinde erişime açık olacaktır.