"BESYO ÖĞRENCİLERİMİZDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ"

12.02.2023

ÜNİVERSİTEMİZ BESYO ÖĞRENCİLERİNDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ

Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'nun organizasyonu, Diyarbakır Fenerbahçe Spor Okulları ve Gençlik Spor Kulübü Midiler Voleybol Takımının da destekleri ile depremzedeler için toplanan bir tır yardımı dağıtımı Kahramanmaraş merkezi ve Pazarcık Büyüknacar Mahallesinde gerçekleşti.

Gıda paketi, hijyen paketi, su, yorgan, battaniye, çadır, örtü ve seccade, el feneri, kışlık giyecekler, ayakkabı, iç çamaşırı, kefen, ilaç, battaniye ve ısıtıcıdan oluşan yardımlar depremzedelere dağıtıldı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Nasip Özaltaş, 'BESYO ailesi olarak çok üzgünüz. Dileriz bir daha böylesine büyük bir acı yaşamayız diyerek vefat edenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.