2021-2022, EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESYO MEZUNİYET TÖRENİ


20.06.2022


DİCLE ÜNİVERSİTESİ

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Dicle Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun, 2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı mezuniyet töreni büyük bir coşku ile yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımıza; Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fatih Selim Erdamar, BESYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Nasip Özaltaş, Akademisyenler, İdari personeller ile öğrenci yakınları ve aileleri katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan ve B.E.S.YO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Nasip Özaltaş konuşma yaptı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan yaptığı konuşmada; öğrencileri tebrik ederek,  bundan sonraki yaşamlarında, başarılarının daim olması yönünde güzel temennilerde bulundu.

B.E.S.YO Müdürü Dr. Öğretim üyesi Hüseyin Nasip Özaltaş ise mezun olan öğrencilere seslenerek, “Mezun olan öğrencilerimizin edinmiş oldukları bilgi ve becerilerini, sonraki nesillere aktarmanın daha iyi sporcular yetiştireceğini belirtip, bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamını dileyerek öğrencileri tebrik etti.  

Mezuniyet Töreni B.E.S.YO Öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ender Özbek denetiminde Horon ve Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile izleyenlerin alkışları arasında devam etti. Törenin ilerleyen saatlerinde, 2021 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden merhum öğrencimiz Ahmet Kaya adına, 2021-2022, Eğitim-Öğretim yılında farklı branşlarda yapılan turnuvalarda dereceye giren sınıf temsilcilerine plaketlerini, merhum öğrencimiz Ahmet Kaya’ nın babası Kadir Kaya takdim ederken, B.E.S.YO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Nasip Özaltaş ise merhum Ahmet Kaya’ nın babası Kadir Kaya' ya plaket sundu. Törende duygusal anlar yaşandı.

Törende, Rektör Yrd. Prof. Dr. Ezeli Azarkan ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Nasip Özaltaş ve bölüm başkanları, bölümlerinde başta dereceye giren öğrenciler olmak üzere Onur belgesi, plaket ve mezun olan öğrencilere ise başarı belgeleri takdim edildi.

Mezun öğrencilere başarı belgeleri verildikten sonra mezuniyet şöleni öğrencilerin müzik eşliğinde kep atma coşkusu ile sona erdi.