Öğrenci - Sektör Buluşmalarının Üçüncüsü Gerçekleştirildi

04.01.2024

ÖĞRENCİ - SEKTÖR BULUŞMALARININ ÜÇÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Öğrenci - Sektör buluşmaları kapsamında 04 Ocak 2024 tarihinde Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda "Eti Bakır'da Mühendis Olmak" başlıklı seminerde Eti Bakır Mazıdağı Metal Geri Kazanım ve Entegre Gübre Tesisleri İnsan Kaynakları Müdürü Okan KOCABIYIK, Kıdemli Kalite Kontrol Mühendisi Okan BENGÜL, Proje ve Teknik Ofis Kıdemli Makine Mühendisi Doğan KILIÇ, Elektrik ve Otomasyon Bakım Mühendisi Ferhat ÖNER, Mekanik Bakım Mühendisi Osman UNAT, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Siraç Özerdem ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat Bingöl ile akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz bir araya gelmişlerdir.

Bu buluşma kapsamında;

•    Firma hakkında genel olarak kısa bilgi verilmesi
•    Firmadaki birimler
•    Birimlerdeki iş akışı
•    Birimlerdeki mühendis ihtiyacı
•    İstihdam edilen mühendislerin özlük hakları
•    Mühendisler için firmadaki kariyer basamakları
•    Birimlerde çalışan mühendislerden beklentiler
•    Mühendis başarı ve hatalarının maliyet ve kariyerleri üzerindeki etkisi

konuları hakkında Eti Bakır Mazıdağı Metal Geri Kazanım ve Entegre Gübre Tesisleri yönetici ve çalışanları tarafından sunum ve bilgilendirmeler yapılmıştır.

Öğrenci - Sektör buluşması söyleşileri kapsamında öğrenciler, sektöründe ve bölgesinde söz sahibi firmalarla bire bir tanışabilmekte, firmaların istihdam fırsatları, işe alım politikaları, kariyer gelişimi imkanları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alabilmekte, kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleriyle güncel kariyer öğretilerinden interaktif bir şekilde faydalanıp farkındalık seviyelerini artırma fırsatı yakalamaktadırlar.

Öğrencilerimiz için önemli ve etkili olan Öğrenci - Sektör buluşmaları kapsamında destekleri ve katılımları için Eti Bakır Mazıdağı Metal Geri Kazanım ve Entegre Gübre Tesisleri yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederiz.