| | | | | | | | | | | |
| PROGRAM BAŞKANI | | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| ÖĞR. GÖR. DEMET EKTİREN | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| AKADEMİK PERSONEL | | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| ÖĞR. GÖR. SERAP GÜNEŞ | | | | | | | |
| | ÖĞR. GÖR. DEMET EKTİREN | | | | | | | | | |
| | ÖĞR. GÖR. HATİCE ERTEM ÖZTEKİN | | |
| | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| PROGRAM DANIŞMANI | | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| ÖĞR. GÖR. DEMET EKTİREN | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| STAJ DANIŞMANI | | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| ÖĞR. GÖR. DEMET EKTİREN | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| PROGRAM TANITIMI | | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| Yaşam
için vazgeçilmez bir besin maddesi olan sütün, taze, hijyenik ve istenen
tat-aroma özellikleri ile tüketiciye ulaştırılabilmesi önemlidir. Bu amaca
hizmet eden Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı, öğrencilere süt ürünlerinin
işlenmesi, süt ve süt ürünlerinde kalite kontrol faaliyetleri, süt
işletmelerinin kurulması ve organize edilmesi, süt yan ürünlerinin
değerlendirilmesi, mikrobiyoloji, hijyen ve sanitasyon gibi konularda yeterli
eğitimi verecek şekilde düzenlenmiştir. | |
| |
| |
| |
| |
| | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| MEZUNİYET SONRASI İŞ İMKANLARI | | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| Başta süt işletmeleri olmak üzere gıda üretimi
yapan işletmelerde istihdam edilebilmektedir. | |
| Kamuda görev alabilmektedirler. | | | | | | | |
| Kendileri işyeri açıp faaliyet
gösterebilmektedirler. | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK
BÖLÜMLER | | | | | | | |
| | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| Gıda Mühendisliği | | | | | | | | | |
| Beslenme ve Diyetetik | | | | | | | | |
| Süt Teknolojisi | | | | | | | | | |
| Kimya | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | |