AKADEMİSYENLER GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞUYOR PROGRAMI

13.06.2022

Dicle Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi “Akademisyenler Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile Buluşuyor Programı” kapsamında Diyarbakır Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Yıldız, Dekan Yardımcısı Abdulsemet Aydın ve fakültenin öğretim elemanları katıldı. Programın başında Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Günay Akay, öğrencileri için verimli olacağını düşündüğü bu program için tüm akademisyenlere teşekkürlerini iletti. Hemen sonrasında Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu piyano dinletisi yapıldı. Programın devamında Dicle Üniversitesi tanıtım videosu izletildi ve Prof. Dr. İrfan Yıldız tarafından Sanat ve Tasarım Fakültesi’ni anlatan sunum gerçekleştirildi. Sonrasında ziyarette bulunan tüm akademisyenler öğrencilerin sorularını yanıtlamak üzere sahneye çıktı. Program öğrencilerin sorularına verilen cevaplarla son buldu.