OXFORD MAQAM ARAP VE TÜRK MÜZİĞİ ORTAK YANLARI SEMİNER VE ATÖLYE ÇALIŞMASI

23.05.2022 - 03.06.2027

OXFORD MAQAM ARAP VE TÜRK MÜZİĞİ ORTAK YANLARI SEMİNER VE ATÖLYE ÇALIŞMASI

Antakya Devlet Konservatuvarı, Oxford Maqam ve Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından ortaklaşa düzenlenen "Oxford Maqam Arap ve Türk Müziği ortak yanları seminer ve atölye çalışması" Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü konferans solonun da gerçekleştirildi.

Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mustafa Şahin'in moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve öğretim elemanları yoğun ilgi gösterdi.

Program da Oxford Maqam gurubu Arap ve Türk müziğinden örneklerin yer aldığı bir kısa dinleti de gerçekleştirdi. Program Devlet Konservatuvarı Müdürlüğünün katılımcılara verdiği teşekkür belgeleri ile son buldu.