Medya Analizleri Söyleşisi

16.06.2022 - 16.06.2022

Medya Analizleri Söyleşisi Gerçekleşti

Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan yardımcısı ve Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zuhal Akmeşe’nin konuşmacı olarak yer aldığı “Medya Analizleri” söyleşisinin moderatörlüğünü Öğr. Gör. Mahmut Altunhan yaptı. Dicle Üniversitesi Çocuk Üniversitesi ve İletişim Fakültesi iş birliğiyle gerçekleşen söyleşiye İletişim Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve farklı fakültelerden birçok öğrenci ve öğretim üyesi katılım gösterdi. Doç. Dr. Akmeşe, medya okuryazarlığı, medya içerikleri, bilinçli okuryazarlık, medyada algı yönetimi konularında detaylı bilgi paylaşımında bulunduktan sonra, katılımcıların konu ile ilgili sorularını cevapladı. İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Gazetecilik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Fahrünnisa Kazan’ın ve akademik personelin de katıldığı söyleşi  katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından Çocuk Üniversitesi yetkilileri tarafından Konuşmacı Doç. Dr. Zuhal AKMEŞE ve programın moderatörlüğünü üstlenen Öğr. Gör. Mahmut Altunhan’a teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.