ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK YURT DIŞINDA ECZACILIK DENEYİMİ ETKİNLİĞİ

22.05.2023 - 22.05.2024

Eczacılık Fakültesi tarafından öğrencilerinin mesleki gelişim ve vizyonlarını desteklemek, onları yurt dışı ile ilgili konularda bilinçlendirmek üzere 17.05.2023 tarihinde saat 14:00’da ‘Yurt Dışında Eczacılık Deneyimi’ konulu çevrimiçi (online) seminer düzenlendi.

Online gerçekleşen seminerde Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif İpek SATAR, açılış konuşmasını yaptı.

Seminerin moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Merve İNCİ ÇAMÇİ yaparken, Ecz. Dilara VURAL TÜMER ‘Almanya ‘da Eczacılık’ konulu sunumunu ve mesleki deneyimlerini paylaştı.