DİCLE ÜNİVERSİTESİ POLİFONİK KORO KONSERİ

03.06.2022 - 03.06.2022

POLİFONİK (ÇOKSESLİ) KORO  KONSERİ

Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarı  Öğr. Gör. Dr. Sibel Çelik’in şefliğinde, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Şan Kulübünün de katkılarıyla Polifonik Koro konseri gerçekleşti. Kültür ve Sanat Uygulamaları Araştırma Merkezinde gerçekleşen konserde Fransızca, Rusça, Azerbaycan Türkçesi,  Kürtçe, İngilizce ve Türkçe eserler seslendirildi. Birçok farklı dilden seslendirilen eserler, seyirciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Koro eserlerinin yanı sıra solo olarak da eserler seslendirildi. Seyircinin yoğun alkışları karşısında iki eser daha seslendirilen konserde, mekanın otantik havasıyla dinleyicileri uçsuz bucaksız yerlere götürdü.