DİCLE İLETİŞİM BULUŞMALARI

16.06.2022 - 16.06.2022

Dicle İletişim Buluşmaları Başlıyor

Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesi ve dijitalleşme kavramının gündelik hayatın rutinleri arasındakini yerini alması, tüm alanlarda olduğu gibi iletişim alanında da ciddi değişim ve dönüşümleri beraberinde getirdi. Yeni teknolojiler her meslekte olduğu gibi iletişim alanında da rekabeti artırdı. Öğrencilerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması ve nitelikli bireyler olarak mezun olmaları fakültemizin temel amaçlarından birini oluşturmaktadır. Bireylerin geleceğe iyi bir şekilde hazırlanması için kaliteli bir eğitim ve öğretim ortamında yetişmesi ve alanda uzman kişilerin bilgi ve deneyimlerinden yararlanarak kendi mesleği ile ilgili çalışmaları ve gündemi takip etmesi önem taşımaktadır. Dicle Üniversitesi İletişim fakültesi olarak, öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için kaliteli ve öğrenci odaklı bir eğitim ve öğretim anlayışıyla hareket ediyor, diğer yandan da öğrencilerimizi alanında uzman akademisyenler ve sektör profesyonelleri ile bir araya getirerek uzmanların bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmasını amaçlıyoruz. Dicle İletişim Buluşmaları bu amaçla ortaya çıktı. İletişim Fakültesi Dekanlığı tarafından hayata geçirilen ve moderatörlüğünü İletişim Fakültesi Öğretim Üyelerinin yaptığı “Dicle İletişim Buluşmaları” iletişim öğrencilerini akademi ve sektörle buluşturan dijital bir konuşma dizisinden oluşmaktadır.

Her Çarşamba 14:15’te zoom üzerinden gerçekleştirilecek olan programda Akademi ve Sektörün önemli isimlerinin program aracılığıyla, uzmanlık alanları ile ilgili bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşması ve öğrencilerin profesyonellerle bir iletişim ağı oluşturması amaçlanmaktadır.

Öğrencilerin sektörü daha yakından tanıma fırsatı bulacağı, alanla ilgili bilgi ve deneyim kazanacağı bir platform olarak tasarlanan program yıl boyunca her Çarşamba 14:15’te öğrenciler ve profesyonelleri buluşturmaya devam edecek…