Dicle Bilim Şenlikleri

07.11.2022 - 07.11.2022

DİCLE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ BİLİM ŞENLİĞİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zuhal Akmeşe Demir’in Atölye liderliğini yaptığı Dicle Bilim Şenlikleri, “Bir Film Yaratmak! Kuramdan uygulamaya kısa film atölyesi” TÜBİTAK 4007 projesi kapsamında gerçekleştirildi. Dicle Bilim Şenlikleri, Dicle Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde üç gün sürdü. Bilim şenliğine katılan öğrencilere sinema ve üretim süreçleri ile ilgili detaylı bilgi verildi. Atölye boyunca öğrencilerle çeşitli uygulamalar yapıldı. “Bir Film Yaratmak! Kuramdan uygulamaya kısa film atölyesi”, atölye lideri Doç. Dr. Zuhal Akmeşe Demir ve gönüllü rehber olarak görev alan İletişim Fakültesi öğrencileri; Baransel Güneş, Süleyman Süküt ve Ergül Sarı’ya teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.