DEDAŞ teknik gezisi

29.05.2022 - 29.09.2022

2021-2022 Bahar Dönemi Üniversite Sanayi iş birliği programı kapsamında Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) firmamız ile ortak yürüttüğümüz EESB064 Elektrik Dağıtım Sistemleri dersi kapsamında öğrencilerimiz ve bölümümüz öğretim elemanı Arş. Gör. Cem HAYDAROĞLU’nun katılımıyla 25.05.2022 tarihinde DEDAŞ teknik eğitim birimine teknik gezi yapılmıştır. Ayrıca bu süreçte bize destek veren İnsan Kaynakları Uzmanı Aslı KAVÇİN hanıma teşekkür plaketi ve bu konuda bize derslerde yardımcı olan Proje Müdürü İbrahim Halil ÇALTEKİN, İSG Çevre ve Teknik Eğitimler Müdürü Ahmet Seçkin TÜRK, SCADA Kıdemli Mühendisi Furkan TAY, SCADA Saha Kıdemli Mühendisi Ulvi Yusuf BUTAKIN teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.