AKADEMİSYENLİK OKULU SEMİNER PROGRAMI

16.06.2022 - 16.06.2022

AKADEMİSYENLİK OKULU SEMİNERİ YAPILDI

Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan yardımcısı ve Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zuhal Akmeşe’nin konuşmacı olarak yer aldığı “Akademisyenlik Okulu” semineri, Dicle Üniversitesi Kariyer Merkezi ve İletişim Fakültesi iş birliğiyle gerçekleşti. İletişim Fakültesi ve Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi öğrencileri ile akademik personelin katılım gösterdiği seminerde Doç. Dr. Akmeşe, akademisyenlik mesleği, akademik kariyer basamakları ve öğrencilerin akademik kariyer planlarını gerçekleştirirken yararlanabileceği ulusal ve uluslararası programlar hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundu. İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Gazetecilik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Fahrünnisa Kazan’ın ve akademik personelin de katıldığı seminer katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla son buldu.