Yaz okulu hk.

07.07.2021

Yaz okulu denkliklerini öğrenme konusundaki başvurularınızı 09.07.2021 Cuma mesai bitimine kadar durancennet@gmail.com mail adresine göndermeniz gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurularınız dikkate alınmayacaktır. Ders müfredatındaki benzerliğin %70'den az olduğuna emin olduğunuz dersleri göndermeyiniz. Başvurunuzda muhakkak aşağıdaki hususları yerine getiriniz.
1- Formdaki bilgilerin eksik veya yanlış olması durumunda başvurunuz değerlendirilmeyecektir.
2- İlgili ders için yaz okulu açılacağı kesinleşmemiş üniversiterlere başvurular değerlendirilmeyecektir.
3- Üstten ders ve dersi ilk kez almak isteyenler transkriptini de eklemesi gerekmektedir.
4- Daha önce mail atan öğrencilerimiz de dahil olmak üzere tüm öğrencilerimizin bu formu doldurup göndermeleri gerekmektedir.

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir