TIP FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ YEDEK KAYITLARI

AKADEMİK BİRİM

YEDEK KAYIT TARİHLERİ

26-27 Ağustos 2021

Puan ve Yedek Sırası Esas Alınarak Kayıt Alınacaktır.

Yedek Sırası Geldiği Halde Kayıt Yaptırmak İstemeyen Öğrenci 0412 241 10 54 Nolu Fakstan veya Kendi Mail Adresinden oidb@dicle.edu.tr adresine Feragat Dilekçesi Gönderecektir

Ayrıca Telefon ile Bilgilendirme de Yapılacaktır.

Kayıt İçin İstenen Belgeler

• 1 adet fotoğraf

Kayıtlarla ilgili bilgiler;

• Kayıt işlemi yukarıda belirtilen tarihler arasında adayın kendisi tarafından yapılır. Ancak zorunlu hallerde öğrencinin resmi vekili tarafından da yapılabilir.
  • Öğrenciler kendilerine ait hazırlanan muafiyet raporunu dikkatlice incelemeleri gerekir.
  • Kredi ve Yurtlar Kurumundan burs veya öğrenim kredisi alan öğrenciler Üniversitemize kayıt yaptırdıktan sonra kendilerine ait e-devlet hesaplarından mutlaka burs-kredi naklini gerçekleştirmeleri gerekir, Eylül ayı sonuna kadar işlemi yapmayanların ise burs veya kredileri kesilecektir.
  • Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda barınan öğrenciler ise kayıt işleminden sonra geldikleri yerdeki yurttan kayıtlarını sildireceklerdir.

Kayıt Yeri

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı –Tıp Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu