Müdür Yardımcısı

Sayın Ziyaretçiler,

Sitemize hoş geldiniz. Ben, 2004 yılında Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi (BÖTE) bölümünden mezun olmuş bir araştırmacıyım. Mezuniyetimin ardından bir yıllık öğretmenlik deneyimim oldu ve 2006 yılında Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi BÖTE Bölümünde araştırma görevlisi olarak görev yapmaya başladım. Kısa süre sonra, 35. Madde ile araştırma görevlisi olarak görevlendirildim ve Ege Üniversitesi'nde, lisans derecemi aldığım alanda yüksek lisans eğitimime başladım.

Yüksek lisans eğitimimi 2010 yılında tamamladım ve akademik kariyerime devam ederek, 2016 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretim bilim dalında doktoramı tamamladım. Doktora çalışmalarım süresince eğitimde teknoloji entegrasyonu ve uluslararası eğitim teknolojisi standartlarına odaklandım.

2006 yılından bu yana uzaktan eğitim alanında çalışmalar yürütüyorum. Özellikle Öğrenme Yönetim Sistemleri (ÖYS) konusunda önemli deneyimler elde ettim. Yüksek lisans tezim, video derslerin bu sistemler üzerindeki etkisini ve öğrenme süreçlerine olan katkılarını inceledi. Ayrıca araştırmalarımın çoğunda bilişim teknolojilerinin eğitime entegrasyonu konusu ön plana çıkmaktadır. Eğitim ve öğretim alanındaki deneyimlerim ve uzmanlığım, beni uzaktan eğitimin geleceğine yönelik yenilikçi ve etkili stratejiler geliştirmeye yönlendirmektedir.

Saygılarımla,

Dr. Öğr. Üyesi Ömer ŞİMŞEK

 



Fotoğraf Galerisi