REKTÖRÜMÜZDEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

01.03.2024

REKTÖRÜMÜZDEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanı olduğu Ak Parti'nin Diyarbakır İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı makamında gerçekleşen ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç’un Başkan Mehmet Raşit Ocak’a Üniversitemiz hakkında bilgilendirmede bulunduğu ziyarette, Üniversitemizde yapılması planlanan Diyarbakır'ın ve bölgenin sağlık hizmetine güç katacak olan yeni hastane binası hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Ocak, Diyarbakır'a hizmet etmeyi ve üniversite gençliğine ellerinden geldiğince destek vermeyi hedeflediklerini ifade edip nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç’a teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Karakoç tarafından Üniversitemizin 50. yılı anısına hazırlanan kitaplar ile Şeriye Sicilleri kitabının hediye edildiği ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.