LİDER ÇOCUK TARIM KAMPI PANELİ

11.05.2022

LİDER ÇOCUK TARIM KAMPI PANELİ

Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi ’Lider Çocuk Tarım Kampı Paneli’’ düzenledi.

Moderatörlüğünü Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muhittin Tutkun’un yaptığı panele, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikdat Şimşek, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Neşe Üzen, Zootekni Bölümü Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Denli, Özel Seçkin Kadro Eğitim Kurumları Genel Müdürü Serhat Yıldırım konuşmacı olarak katıldı.

Panelistlerin yaptığı konuşmada, Lider Çocuk Tarım Kampı adı altında düzenlenen bu panelde, öğrencilerin ufuklarının açılması, geleceğe katkı sağlamak amacıyla yapılarına uygun eğitimler alarak meslek tercih etmeleri, kariyer planlamalarına önem vermeleri konularına değinirken, Ziraat Fakültesi’nin misyon ve vizyonu hakkında bilgilendirme yapıldı.

Panel sonunda Çiftlik Müdürü Süleyman Karaer tarafından öğrenci ve diğer katılımcılara Ziraat Fakültesi Uygulama ve Araştırma Çiftliği gezdirildi.