KARİYERİYERİMİN KONTROLÜ BENDE KARİYER DERSLERİ 2

23.11.2021

KARİYERİYERİMİN KONTROLÜ BENDE KARİYER DERSLERİ 2

Dicle Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından "Kariyerimin Kontrolü Bende"  sloganıyla yola çıkılan Kariyer Derslerinin ikincisi Dicle Üniversitesi Hukuk fakültesinde düzenlendi.

Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tanrıverdi, Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Işık Yeşim Erdamar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Kariyer Dersleri kapsamında ikincisi düzenlenen etkinliğe konuşmacı Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Kenan Şenlik katıldı. Şenlik, öğrencilerle meslek hayatındaki tecrübelerini, Hakimlik, savcılık ve mahkemelerin sürecini paylaştı.

Öğrencilerin yoğun katılımlarıyla interaktif bir şekilde gerçekleştirilen ‘ Kariyer Dersleri 2 ’ etkinliği daha sonrasında soru ve cevaplarla son buldu.