KARİYERİMİN KONTROLÜ BENDE SEMİNERİ


20.05.2022


                                       KARİYERİMİN KONTROLÜ BENDE SEMİNERİ

Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından ‘’Kariyerimin Kontrolü Bende’’ semineri yapıldı. Etkinliğin sponsorluğunu Seçkin Kadro Kurumları üstlendi ve kurumları adına Genel Müdürü Serhat Yıldırım ve bazı öğretmenler de hazır bulundu. Seminere Diyarbakır Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrullah Erdem, Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Zekeriya Erdem, Müdür Yardımcısı Hüsna Karakoç, okulun öğretmenleri ile 200’ü aşkın öğrenci katıldı.

Moderatörlüğü’nü Meral Tuluk’un yaptığı seminerde Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikdat Şimşek, Kariyerimin Kontrolü Bende adlı seminer hakkında bir sunum gerçekleştirerek, Kariyer yapmanın amaç, önem ve hedeflerini dile getirdi ve kariyer kontrolü bakımından en büyük rol modelin Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) olduğunu vurguladı.

Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Zekeriya Erdem ise seminerin anlam ve önemine değindi. Bununla birlikte zamanın kıymetini bilerek çalışılması halinde başarıların gelebileceğini belirtti. Sponsor olan Seçkin Kadro Kurumları adına konuşan Genel Müdür Serhat Yıldırım da böyle etkinliklere katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Seminer sonunda emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi.

Fotoğraf Galerisi