İL ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ KOORDİNASYON KOMİSYONU (ASKOM) TOPLANTISI HASTANEMİZDE YAPILDI

27.07.2022

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda her ay düzenli olarak yapılan ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı Dicle Üniversitesi Hastanesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Dicle Üniversitesi Hastanesi Başhekimlik Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç, Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, Dicle Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akdağ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahfer Güloğlu, Tüm il kamu ve özel hastane yöneticileri ve acil birim sorumluları katıldı. Toplantıda acil sağlık hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili görüşmeler ele alındı.