EVREN KADAR DİYARBAKIR" SERGİSİ VE SÖYLEŞİSİ YAPILDI

13.05.2024

EVREN KADAR DİYARBAKIR" SERGİSİ VE SÖYLEŞİSİ YAPILDI

Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Topluluğu'nun düzenlemiş olduğu "Evren Kadar Diyarbakır" sergisi ve söyleşisi Rektörlük binası konferans salonunda gerçekleşti.

Dicle Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği sergi ve söyleşi, Doç. Dr. Özcan Demir moderatörlüğünde fotoğrafçı Cengiz Kudat'ın söyleşisi ile devam etti.

Cengiz Kudat sergi ile ilgili "Hayal ettiğim bir şey vardı o da astronot olmaktı. Diyarbakır'da hayalimi bu yolla gerçekleştirdim. Şuan icra ettiğim mesleğimle hayalimi birleştirdim. Diyarbakır'ı temsil eden yerleri seçtim. Diyarbakır'ı farklı bir bakış açısıyla tanıtmayı amaç edindim" dedi.

Soru- cevap etkinliği ile sonlanan söyleşi İletişim Topluluğu danışmanı Doç. Dr. Zuhal Akmeşe Demir'in Cengiz Kudat'a teşekkür takdimi ile sonlandı.