ERASMUS ULUSLARARASI EĞİTİM FUARI


20.05.2022


                                                                      ERASMUS ULUSLARARASI EĞİTİM FUARI

Üniversitemizin 16-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu “Üçüncü Uluslararası Erasmus Personel Haftası” programının ikinci gününde 24 ülkeden 44 üniversite, 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde temsil ettikleri kurumların tanıtım sunumlarının ardından Dış İlişkiler Ofisimizce organize edilen “Uluslararası Eğitim Fuarı” etkinliğinde kendilerine ayrılan stantlarda öğrencilerimize ve akademisyenlerimize ülkelerini ve üniversitelerini tanıttılar.

Avrupa, Asya, Güney Amerika ve Ortadoğu üniversitelerinin temsilcileri ile görüşme imkanı bulan öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz katılımcı yükseköğretim kurumlarının yapısı, burs imkanları, yüksek lisans ve doktora fırsatları, değişim programları gibi birçok konuda bilgi edindiler.

Üniversitemiz “Uluslararası Eğitim Fuarı” programı vesilesiyle katılımcı yükseköğretim kurumlarının kendi aralarında gerçekleştirecekleri iş birlikleri için de köprü görevi üstelendi. Dış İlişkiler Ofisimiz organizatörlük görevinin yanında fuarda uluslararası iş birliği ağlarımızı genişletmek suretiyle çok uluslu projelerde ortaklık rolümüzün artırılmasına yönelik verimli görüşmelerde de bulundu.

Fotoğraf Galerisi