DİYARBAKIR ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ


01.03.2021


DİYARBAKIR ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dicle Üniversitesi olarak EKET Fuarcılığın düzenlediği “Online Diyarbakır Üniversite Tanıtım Fuarı”na katılım sağlandı. Türkiye’nin ve KKTC’nin önde gelen devlet ve vakıf üniversitelerinin stantları ile yer aldığı dijital fuarda öğrenciler üniversiteler hakkında merak ettiği soruları kurum temsilcilerine sorabilme şansını yakaladılar.

“Online Üniversite Tanıtım Fuarı”nda Dicle Üniversitesi olarak dijital standımıza öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Üniversitemizin programları, bölüm puanları, laboratuvar ve eğitim-öğretim faaliyetleri yanında sosyal ve kültürel etkinlikleri tanıtıldı. Üniversitemiz adına temsilci olarak katılan Kariyer Merkezi personeli Kariyer Danışmanı Uzm. Uğur KAVAL Üniversitemiz imkânları ile Kariyer Merkezi faaliyetlerini öğrencilere aktardı.

Online Tercih Fuarında sunum programları gerçekleştirildi. Bu sunumlarda değişen dünyada lise öğrencilerinin üniversite seçimi noktasında kariyer danışmanlığı alması ve öğrencilerin kendi yeterlilik ve yetkinliklerine göre program seçiminin önemine vurgu yapıldı.

Hem bölgemiz hem de uluslararası alanda çalışmaları ve etkinlikleri ile öğrencilere hem kariyer hem de öğretim noktasında büyük katkıları olan Dicle Üniversitesi “Online Diyarbakır Tercih Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.


Fotoğraf Galerisi