DİYARBAKIR KURULUŞLAR ARASI MASA TENİSİ TAKIM MÜSABAKASINDA DİCLE ÜNİVERSİTESİ ŞAMPİYON OLDU

10.05.2022

DİYARBAKIR KURULUŞLAR ARASI MASA TENİSİ TAKIM MÜSABAKASINDA DİCLE ÜNİVERSİTESİ ŞAMPİYON OLDU

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  tarafından düzenlenen, 2021-2022 sezonu Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Takım  Müsabakaları sona erdi. Seyrantepe Spor Salonunda yapılan ve 12 takımın mücadele ettiği ligde, çekişmeli müsabakalar yaşandı.

Erkeklerde Dicle Üniversitesi takımı birinci, Bağlar Gençlikspor ikinci ve   Sağlık İl Müdürlüğü  üçüncü olarak tamamladı.

Dicle Üniversitesi takımı, Prof. Dr. Cuma Akıncı, Dr. Öğr. Üyesi Aydoğan Meşeli, Dr. Öğr. Üyesi Ali Murat Tatar, Dr. Öğr. Üyesi Zafer Aktürk ve Mustafa Okur ile mücadele verdi. Masa Tenisi takımımız, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 11-13 Haziran 2022 tarihleri arasında Elazığ’da yapılacak olan Türkiye finallerine Diyarbakır ve Dicle Üniversitesini temsilen katılma hakkı kazandı.