DİCLE ÜNİVERSİTESİNDEN GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERE SINAV DESTEĞİ

10.05.2022

DİCLE ÜNİVERSİTESİNDEN GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERE SINAV DESTEĞİ

Dicle Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde Liselere Geçiş Sınavına (LGS) hazırlanan 7. ve 8. Sınıfta okuyan görme engelli öğrenciler için deneme sınavları ve soru bankaları seslendirildi. Seslendirilen kitaplar Diyarbakır İhsan Arslan Görme Engelliler Okuluna gerçekleştirilen ziyarette teslim edildi. Ziyarete Dicle Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Yöneticilerinden Prof. Dr. Reyhan Gül Güven, Prof. Dr. Tamer Kutluca, gönüllü okuyucular ve Emine Fidan katıldı.

Dicle Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Reyhan Gül Güven, “Seslendirilen Deneme sınavları Diyarbakır İhsan Arslan Görme Engelliler Okulu 7. ve 8. Sınıf öğrencilerinin Liselere Geçiş Sınavına hazırlanmasında yardımcı olacaktır. Kitap desteğinde bulunan Diyarbakır Uğur Kurs ve Bahçeşehir Koleji yöneticileri ile Topluma Hizmet Dersi kapsamında seslendirme yapan Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi 2. Sınıf öğrencilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.