DİCLE ÜNİVERSİTESİ VE TÜRK HAVA YOLLARI ARASINDA STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18.09.2023

Dicle Üniversitesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında önemli bir iş birliği adımı atıldı. Toplantı, iki önemli kurum arasında stratejik bir iş birliği protokolünün temellerini attı.

Toplantıda, Dicle Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Işık Yeşim Erdamar ve Türk Hava Yolları personeli bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddeleri arasında eğitim, araştırma, geliştirme, istihdam ve sürdürülebilirlik konuları yer aldı. İş birliği anlaşması, bu iki güçlü kurumun birlikte hareket ederek Türkiye'nin havacılık sektöründe daha da büyümesini hedefliyor.

Dicle Üniversitesi ile Türk Hava Yolları arasındaki bu toplantıda, Türk havacılık sektörünün daha rekabetçi hale gelmesine, öğrencilerin havacılık eğitimine daha fazla erişim sağlamasına ve Türkiye'nin uluslararası havacılık sahnesindeki varlığını güçlendirmesine katkı sağlayacak çalışmalar aktarıldı.