DİCLE ÜNİVERSİTESİ DEVLET TEŞVİKLERİ TANITIM GÜNLERİNDE YER ALDI

02.10.2022

DİCLE ÜNİVERSİTESİ DEVLET TEŞVİKLERİ TANITIM GÜNLERİNDE YER ALDI

Dicle Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri"nde yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" ‘Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında’  sloganıyla Diyarbakır Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde Diyarbakırlı gençlerle buluştu.

Aralarında Sanayi ve Teknoloji, Tarım ve Orman, Hazine, Çalışma, Aile, Milli Eğitim, Ticaret, Gençlik ve Spor, İçişleri, Ulaştırma Bakanlıkları, Savunma Sanayi Başkanlığı, CİMER, Valilik, Büyükşehir Belediyesi’nin de bulunduğu 23 kurum proje kapsamında stantlar kurdu.

Dicle Üniversitesi standı da ziyaretçilerini ağırladı ve gençlere üniversite hakkında bilgiler verildi. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ezeli Azarkan ve Prof. Dr. Kadir Turan'ın da bulunduğu açılış programında Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su standımızı ziyaret etti.