BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ


21.06.2022


                                                                    BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

 

Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun 2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fatih Selim Erdamar, BESYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Nasip Özaltaş, akademisyenler, idari personeller, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan yaptığı konuşmada; öğrencileri tebrik ederek,  bundan sonraki yaşamlarında başarılarının daim olması yönünde güzel temennilerde bulundu.

BESYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Nasip Özaltaş ise mezun olan öğrencilerin edinmiş oldukları bilgi ve becerilerini sonraki nesillere aktararak daha iyi sporcular yetiştireceğini belirterek, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi ve öğrencileri tebrik etti. 

Horon ve Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile devam eden törende mezun olan öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Mezuniyet şöleni öğrencilerin müzik eşliğinde kep atma coşkusu ile sona erdi.


Fotoğraf Galerisi