REKTÖR KARAKOÇ HUKUK FAKÜLTESİ AKADEMİSYENLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

25.05.2023

REKTÖR KARAKOÇ HUKUK FAKÜLTESİ AKADEMİSYENLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, fakülteleri ziyaret ederek akademisyenlerle bir arada olmaya devam ediyor. Hukuk Fakültesinde akademisyenlerin katılımı ile gerçekleşen programda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tanrıverdi yer aldı.

Akademisyenlerle bir araya gelmeyi önemsediğini ifade eden Rektör Karakoç, akademisyenlerden Üniversiteye katkı sunmak adına beklentilerini dile getirdi.

Rektör Karakoç, Üniversite olarak araştırma yapıp proje geliştirmek isteyen tüm akademisyenlerin yanlarında olduklarını ifade etti ve öğretim üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Programın sonunda akademisyenlere bilgisayar teslimi yapıldı.