ADALET MYO KADINA YÖNELİK ŞİDDET PANELİ DÜZENLEDİ

21.11.2022

ADALET MYO KADINA YÖNELİK ŞİDDET PANELİ DÜZENLEDİ

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü olması münasebetiyle Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından panel düzenlendi.

İİBF Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte "Kadına Yönelik Şiddet" ele alındı. Panelde, Bölge Adliye Mahkemesi Hâkimi Burçak Sevgi, “Kadına Karşı Şiddet Bağlamında Yargıtay Hukuk Genel Kurulunun 18.01.2022 tarihli güncel kararının değerlendirilmesi”, Diyarbakır Barosu Avukatı Av. Nurcan Aslan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Sosyal Medyanın Rolü”, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürlüğü Temsilcisi Zeynep Akkar Deniz, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Kurumsal Hizmetler”, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer Ergün, “6284 Sayılı Kanun’a Yönelik Eleştiriler” sunumları gerçekleştirdi.