8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE DÜKSAM ÇADIR KENTTE

09.03.2023

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE DÜKSAM ÇADIR KENTTE

Dicle Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Silvan Karayolundaki Çadır Kent’i ziyaret etti.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve DÜKSAM işbirliği ile düzenlenen ziyarette depremde evi yıkılan ve hasar gören ailelerle görüşmeler yapıldı, çocuklar için oluşturulan “Mini Eğitim Kampüsünde” ana sınıfı, özel öğretim sınıfı, kadınların hizmetine sunulan el sanatları etkinlik alanları ziyaret edildi.

DÜKSAM Müdürü Prof.Dr.Şengül Kocaman, Düksam Etkinlik Koordinatörü Emel Özyaramış, SKS Kültür Şube Müdürlüğünden Hülya Batgi ve öğrenciler Çadır Kent’deki kadınların Kadınlar Gününü kutlayarak dikiş kutusu hediye ettiler.

Kadınlarla yakından ilgilenen DÜKSAM Müdürü Prof.Dr.Şengül Kocaman, psikolojik desteğin önemini bir kez daha vurgulayarak, ziyaretlerine belirli aralıklarla, psikolojik destek sağlayacak uzmanlarla birlikte devam edeceklerini belirtti.