24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

24.11.2021

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması İlk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde devam eden kutlama programına; Vali ve Büyükşehir Başkan Vekili Münir Karaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa Çelenk, Dicle Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Ahmet Tanyıldız, Bağlar Kaymakamı Yavuz Güner, Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçi, İl Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Fuat Güney, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan Çiloğlu, İl Emniyet Müdürü  Dr. Hüseyin Aşkın, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel Arslan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.