ÖĞRENCİ KULÜP VE TOPLULUKLARI TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI


04.10.2022


ÖĞRENCİ KULÜP VE TOPLULUKLARI TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı yeni eğitim-öğretim yılında üniversitenin öğrenci kulüp ve topluluklarının tanıtılması ve isteyen öğrencilerin kayıtlarını yaptırabilmesi amacıyla ‘Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Tanıtım Günleri’ düzenledi.

Öğrenci Yaşam Merkezinde düzenlenen tanıtım günlerinde üniversite bünyesinde çeşitli alanlarda faaliyet gösteren ve çalışmalar yürüten bilim, sanat, kültür, spor vb. alanlarda 60’a yakın kulüp stantları yer aldı. Kurulan stantlarda görevli öğrenciler üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin de etkinliklerde aktif görev almasını sağlamak amacıyla kulüp faaliyetleri hakkında bilgiler vererek üye kayıtlarını yaptı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç; üniversite bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüp ve topluluklar ile birimlerin tanıtım ve bilgilendirme stantlarını ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, öğrencilerin eğitimleri kadar onların kişisel bilgi, birikim ve gelişimlerine büyük katkılar sağlayacak bilimsel, kültürel, sportif, sanatlar gibi sosyo-kültürel alanlarda çeşitli faaliyetlerde bulunan kulüp ve topluluklara da büyük önem verdiklerini söyledi.

Daha sonra tanıtım ve bilgilendirme stantları ziyaret ederek bilgi alan Rektör Karakoç, ayrıca öğrencilerle de bir araya gelerek kendilerinin taleplerini dinledi.

Renkli görüntülerin yaşandığı tanıtım günleri 4-7 Ekim tarihleri arasında devam edecek.

https://www.youtube.com/watch?v=C2FzfQng7BE