Uluslararası Sanal Sağlık Köyü: Covıd -19 Döneminde Yaşlı Bakımı

31.05.2021

Uluslararası Sanal Sağlık Köyü: Covıd -19 Döneminde Yaşlı Bakımı

Uluslararası ortağımız University of Malaya’nın düzenlediği SANAL SAĞLIK KÖYÜ: COVID-19 DÖNEMİNDE YAŞLI BAKIMI programına üniversitemizin Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Atatürk Sağlık Yüksekokulu öğrencileri ve akademisyenleri davetlidir.

Program, 7-8 Ağustos 2021 (Cumartesi-Pazar) tarihlerinde Türkiye saatiyle sabah 04.00-07.00 saatleri arasında Zoom programı üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

Kültürel değişim aktiviteleri ve akademik eğitimlerin gerçekleştirileceği programın detayları, kayıt yapan öğrencilerimizle e-posta üzerinden paylaşılacaktır.

Programa kayıt için son tarih: 7 Haziran 2021

Katılımcılara program sonunda sertifika verilecektir.

Program kayıt bağlantı adresi https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScf7xOEburUzUvR-0f8EH4S3JHjBq6NtURgYuLI_5YQz92B7Q/viewform)