SANAT TASARIM FAKÜLTESİ VE ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI VE KESİN KAYIT DUYURUSU

27.08.2021

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

SANAT TASARIM FAKÜLTESİ VE ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ

ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI VE KESİN KAYIT DUYURUSU

2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı Sanat ve Tasarım Fakültesi ve Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği başvuru sonuçları adayın başvuru yapmış olduğu https://obs.dicle.edu.tr/oibs/ffa_app/ adresinden girilerek öğrenilebileceği gibi ekteki listelerde de görülebilir.

• İtirazlar, 31 Ağustos 2021 tarihine kadar yazılı olarak Sanat Tasarım Fakültesi ve Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanlıklarına yapılacaktır.
  • Başvuru için belirlenen kullanıcı adı ve şifre ile tekrar yukarıdaki linkten girilerek kesin kayıt işlemi yapılacaktır.
  • Elektronik kayıt yapamayan adaylar ise kayıt tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlında bulunan Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda yapacaklardır.
  • Süresi içerisinde kayıt yapmayan asıl aday herhangi bir hak iddia edemez ve yerine sırasıyla yedek aday kaydı alınır.
  • Kesin kayıt işlemi için adaylardan herhangi bir belge istenmeyecektir.

ASİL VE YEDEK KAYIT TARİHLERİ

AKADEMİK BİRİM

ASIL KAYIT TARİHLERİ

YEDEK ADAY İLANI

YEDEK

KAYIT TARİHLERİ

BAŞLAMA

BİTİŞ

Sanat ve Tasarım Fakültesi

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi

01.09.2021

03.09.2021

06.09.2021

6-10 Eylül 2021 *

* Kesin kayıt hakkı kazanan yedek adaylar başvuru ve kayıt sistemi ortamında ilan edilecektir ve kayıtları da yine aynı sistemden alınacaktır. Yedek listede bulunan adayların, her gün başvuru ve kayıt sistemini kontrol etmeleri gerekir.

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir